Suriye tankları, Hama'yı bombalıyor

Görgü tanıkları, Devlet Başkanı Beşşar Esad'a yönelik sokak gösterilerini ezmek isteyen ordunun kentte şimdiye kadarki en ağır saldırıyı düzenlediğini söyledi.Görgü tanıkları, bombalamanın iftardan sonra başladığını ve kentin kuzey kesimindeki El Bilal, d

Suriye tankları, Hama'yı bombalıyor

Görgü tanıkları, Devlet Başkanı Beşşar Esad'a yönelik sokak gösterilerini ezmek isteyen ordunun kentte şimdiye kadarki en ağır saldırıyı düzenlediğini söyledi.

Görgü tanıkları, bombalamanın iftardan sonra başladığını ve kentin kuzey kesimindeki El Bilal, doğusundaki Caracme semtleriyle kuzeyde Ömer Bin Ali Hattab camisi yakınlarındaki mahallelerde yoğunlaştığını ifade etti.

El Cezire televizyonu, güvenlik güçlerinin Hama'ya dün başlattığı ve bugün de devam eden saldırılarında 130 kişinin öldüğünü, yüzlerce kişinin de yaralandığını belirtmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya