Suriye sınırında gergin anlar

Türkiye sınırına yakın bölgede Suriye Ordusu ile muhalifler arasında çatışma yaşandığı bildirildiSuriye'nin Türkiye sınırına yakın bölgesinde, Suriye Ordusu ile muhalifler arasında çatışma yaşandığı bildirildi.Özgür Suriye Ordusundan bir yetkili, ordu ile

Suriye sınırında gergin anlar

Türkiye sınırına yakın bölgede Suriye Ordusu ile muhalifler arasında çatışma yaşandığı bildirildi

Suriye'nin Türkiye sınırına yakın bölgesinde, Suriye Ordusu ile muhalifler arasında çatışma yaşandığı bildirildi.

Özgür Suriye Ordusundan bir yetkili, ordu ile muhalifler arasında Hatay'ın Yayladağı ilçesine bağlı Güveççi köyünün karşısındaki Suriye'nin Aynelbeyda köyü ve civarında akşam saatlerinde çatışma çıktığını belirtti.

Çatışmada ölü ve yaralı olup olmadığı konusunda ellerinde henüz bilgi bulunmadığını aktaran yetkili, çatışmalar nedeniyle yöre halkının güvenli bölgelere kaçmaya çalıştığını kaydetti.

Bu arada çatışma ve silah seslerinin Türkiye tarafında da duyulduğu bildirildi.

Öte yandan Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu'nun, Hatay Valisi Celalettin Lekesiz'i arayıp konuyla ilgili bilgi aldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler