Suriye İsrail'e misilleme yapacak

 İsrail’in hava saldırısıyla ilgili açıklama yapan Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal El-Mikdad, "Bu bir savaş ilanıdır" dedi. Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal El-Mikdad, İsrail’in ülkedeki bir askeri araştırma tesisine yönelik bugün düzenle

Suriye İsrail'e misilleme yapacak

 

İsrail’in hava saldırısıyla ilgili açıklama yapan Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal El-Mikdad, "Bu bir savaş ilanıdır" dedi.
 
Suriye Dışişleri Bakan Yardımcısı Faysal El-Mikdad, İsrail’in ülkedeki bir askeri araştırma tesisine yönelik bugün düzenlediği saldırının, bu ülke tarafından Suriye’ye karşı yapılmış bir savaş ilanı olduğunu söyledi.
 
İsrail’in, Suriye’ye düzenlediği iddia edilen ikinci hava saldırısının ardından CNN televizyonuna konuşan El-Mikdad, "Bu saldırı, teröristlerle İsrail arasındaki ittifakı temsil ediyor" dedi.
 
Faysal El-Mikdad, İsrail’e karşı, kendilerinin belirlediği bir zamanda ve yöntemle misillemede bulunacaklarını kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya