Suriye Başbakanı'na saldırı!

 Suriye’nin başkenti Şam’da Başbakan Wael al-Halki’a yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Wael al-Halki konvoyunu hedef alan bombalı saldırıdan sağ kurtuldu. Başkan Bashar al-Assad'a yakın olan olan Lübnanlı Hizbullah yanlısı militan grup tarafından yöneti

Suriye Başbakanı'na saldırı!

 

Suriye’nin başkenti Şam’da Başbakan Wael al-Halki’a yönelik bombalı saldırı düzenlendi. Wael al-Halki konvoyunu hedef alan bombalı saldırıdan sağ kurtuldu.
 
Başkan Bashar al-Assad'a yakın olan olan Lübnanlı Hizbullah yanlısı militan grup tarafından yönetilen televizyon kanalının verdiği bilgiye göre bombalı saldırganlar başbakanın konvoyuna suikast düzenlediler fakat başarılı olamadılar.
 
Reuters'ın haberinde göre Suriye televizyonu başkentin Mezze bölgesindeki kayıplara sebep olan terörist patlamayı daha önceden haber vermişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya