Sudan Hükümeti'nden gelen 'Tecavüz' izni...

Dünya tarihinin en korkunç olaylardan birinin yaşandığını belirten BM Sudan Hükümeti hakkındaki raporu hiç iç açıcı değil. 10 bin 553 kişinin katledildiği rapora göre muhalefete yardımcı olduğu gerekçesiyle yaşlı,kadın,çocuk,engelli demeden herkesin öldür

Sudan Hükümeti'nden gelen 'Tecavüz' izni...

Dünya tarihinin en korkunç olaylardan birinin yaşandığını belirten BM Sudan Hükümeti hakkındaki raporu hiç iç açıcı değil. 10 bin 553 kişinin katledildiği rapora göre muhalefete yardımcı olduğu gerekçesiyle yaşlı,kadın,çocuk,engelli demeden herkesin öldürüldüğü belirtildi. Canlı canlı yakıldılar, konteynrlarda havasız kalarak ölüme terk edildiler, parçalandılar ve ağaçlarda asılarak ölüme mahkum bırakıldılar.

'TECAVÜZ' NORMAL BİR DAVRANIŞ HALİNE GELDİ...

Tecavüzün ise normal karşılandığı Güney Sudan'da rejim yanlısı milislere ödeme yapmayan Hükümet bunun yerine tecavüz izni verdi. 6 yaşındaki bir kıza yapılan tecavüz ise tartışmalara yol açtı. Tartışmalar arasında kızın vurularak öldürülmesi de yer alıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya