"Stres yok kazanma azmi var"

TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, artık maçlarda kaybetmemek stresi ile değil, kazanma azmi ile mücadele ettiklerini söyledi. Özer, son haftalarda başarılı sonuçlar aldıklarını belirterek, ''Şimdi

"Stres yok kazanma azmi var"
TFF 2. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Akçaabat Sebatspor'un kulüp başkan yardımcısı Rıza Özer, artık maçlarda kaybetmemek stresi ile değil, kazanma azmi ile mücadele ettiklerini söyledi.

Özer, son haftalarda başarılı sonuçlar aldıklarını belirterek, ''Şimdi önümüzde Pazarspor maçı var. Bu maçı alarak kendimize ligde yeni bir hedef belirlemek istiyoruz'' dedi.

Akçaabat Sebatspor olarak her geçen gün futbol kalitelerinde gözle görülür bir düzelme olduğunu kaydeden Özer, şöyle konuştu:

''Son oynadığımız Trabzon Karadenizspor karşılaşmasında futbolcuların ortaya koyduğu mücadelemiz camiaya güven verdi. Artık maçlarda kaybetmemek stresiyle değil kazanma azmi ile mücadele ediyoruz. Futbolcularımızın aynı mücadeleyi Pazarspor karşılaşmasında da yapacağına inanıyoruz. Akçaabat Sebatspor'un başarısı için bizler ne gerekiyorsa yapmak için çaba harcıyoruz. Teknik heyet ve sporcularımız sahada verilen görevleri yerine getirdikleri sürece biz de onların her türlü isteklerini yerine getirmek için mücadele etmeye devam edeceğiz.''

Özer, 2 sporcu ile yollarını ayırdıklarını da kaydederek, ''Sezon başı takıma dahil ettiğimiz ve kadroda yer alamayan Ümit Can Batmaz ve Osman Bayraktar'ın sözleşmelerini karşılıklı olarak feshettik.

Bu sporcuların belli bir maliyeti vardı. Böylece Akçaabat Sebatspor'a maddi olarak da bir kazanç sağlamış olduk'' diye konuştu.

Akçaabat Sebatspor'un Perşembe günü yapacağı maç için yarın Pazar'a gideceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya