Somali’deki terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Somali'deki terör saldırısını kınadı.Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Somali'de dün (21 Eylül) Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Bakanlıkların bulunduğu yerleşkeye Birleşmiş Milletler diplomatlarını taşıyan konvoyun ayrılışı sırasında

Somali’deki terör saldırısını kınadı

Dışişleri Bakanlığı, Somali'deki terör saldırısını kınadı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Somali'de dün (21 Eylül) Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık ve Bakanlıkların bulunduğu yerleşkeye Birleşmiş Milletler diplomatlarını taşıyan konvoyun ayrılışı sırasında bomba yüklü araçla yapılan ve ilk belirlemelere göre 14 kişinin hayatını kaybettiği ve 24 kişinin ise yaralandığı saldırıyı kınıyoruz. Hayatını kaybedenlere rahmet, yakınlarına başsağlığı ve yaralananlara acil şifalar diliyoruz" denildi.

Türkiye'nin, dost ve kardeş Somali halkının barış ve istikrara kavuşması için her türlü desteği kararlılıkla vermeyi sürdüreceği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya