Somali’de Türk işadamına suikast

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir Türk vatandaşı, kaldığı otelde iki saldırgan tarafından vurularak öldürüldü. Görgü tanıkları, saldırganların olaydan sonra otelden hızla kaçtığını söyledi.Somali hükümetinden adını açıklamak istemeyen bir yetkili, bir T

Somali’de Türk işadamına suikast

Somali’nin başkenti Mogadişu’da bir Türk vatandaşı, kaldığı otelde iki saldırgan tarafından vurularak öldürüldü. Görgü tanıkları, saldırganların olaydan sonra otelden hızla kaçtığını söyledi.

Somali hükümetinden adını açıklamak istemeyen bir yetkili, bir Türk vatandaşının Bakara’da öldürüldüğüne ilişkin bilgi sahibi olduklarını, soruşturmanın devam ettiğini belirtti. Silah seslerini duyan ve cesedi gören Abdihakin Muhammed adlı kişi, “Bakara’da ne yaptığını bilmiyoruz, ancak çeşitli kişilere işadamı olduğunu söylemişti” dedi.

Cinayeti henüz hiçbir grubun üstlenmediği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya