Sisi'den katliam sonrası ilk açıklama

 Mısır’da güvenlik güçlerinin oturma eylemi yapan Mursi taraftarlarına geçtiğimiz günlerdeki kanlı müdahalesinden sonra ilk defa açıklama yapan General Sisi ayrıca “şiddete başvuranlara müsamaha gösterilmeyeceği” uyarısını dile getirdi.Sisi, "Siyasi çekiş

Sisi'den katliam sonrası ilk açıklama

 Mısır’da güvenlik güçlerinin oturma eylemi yapan Mursi taraftarlarına geçtiğimiz günlerdeki kanlı müdahalesinden sonra ilk defa açıklama yapan General Sisi ayrıca “şiddete başvuranlara müsamaha gösterilmeyeceği” uyarısını dile getirdi.

Sisi, "Siyasi çekişmenin ülkeyi karanlık bir tünele sokacağı, karşılıklı ölümlere yol açacağı ve dini temeller üzerinde bir anlaşmazlığa dönüşeceği noktasında uyarılarda bulunmuştuk" ifadelerini kullanırken, "Geçmiş yönetim yanlıları, milli duruşlarını sorgulamalıdır. Ülkenin yıkılması, insanların hayatını kaybetmesi ve halkın güvenlik endişesi taşıması karşısında sessiz kalmayacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya