Shakira İslami tanıtacak

Kolombiya asıllı ABD'li şarkıcı Shakira dünya barışına katkı için İslam'ın sevgi dini olduğunu anlatan bir şarkı hazırlayacak. Mısır kökenli ABD'li şarkıcı Dania Youseff ile ortak projesinde şarkının İngilizce ve Arapça sözlerini iki sanatçı birlikte yaza

Shakira İslami tanıtacak
Kolombiya asıllı ABD'li şarkıcı Shakira dünya barışına katkı için İslam'ın sevgi dini olduğunu anlatan bir şarkı hazırlayacak. Mısır kökenli ABD'li şarkıcı Dania Youseff ile ortak projesinde şarkının İngilizce ve Arapça sözlerini iki sanatçı birlikte yazacak.

Shakira bu şarkı ile Batı'nın her Müslüman'ı terörist gibi görmesi ile mücadele edecek. Aynı zamanda hoşgörü ve dünya barışına şarkı sözlerinde vurgu yapacak. Yıl sonuna kadar hazır hale gelecek çalışmaya Birleşik Arap Emirlikleri'nde bir de klip çekilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya