Sertaç Bilgin CDU-Bölge Başkanvekili seçildi

CDU Rhein-Pfalz Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısında Sertaç Bilgin Bölge Başkanvekili seçildi.

Sertaç Bilgin CDU-Bölge Başkanvekili seçildi

Alman Hristiyan Demokrat Parti (CDU) Rhein-Pfalz Bölgesi Yönetim Kurulu toplantısı Rheinland-Pfalz eyaletinin Limburgerhof kasabasında gerçekleştirildi.

CDU Rheinland-Pfalz Başkanı Christian Baldauf’un da hazır bulunduğu seçimlerde yaklaşık 10 yıldır CDU partisinin çeşitli kademelerinde başarıyla görev alan ve son 4 yıldır bölge yönetim kurulunda yer alan Sertaç Bilgin de partinin Rhein-Pfalz Bölge Başkanvekilliğine seçildi.

Siyaset sahnesinde basamakları emin adımlarla çıkarak partisinin önemli kademelerinde yer alan Sertaç Bilgin, CDU partisinde bu göreve kadar yükselme başarısı gösteren ilk Türk kökenli siyasetçi olarak da dikkat çekiyor.

Bölgesinde sevilen bir siyasetçi konumunda bulunan Bilgin, taraflı-tarafsız herkesin takdirini de toplamayı başardı.

Aynı zamanda CDU Rheinhessen-Pfalz Bölge Diyalog Sorumlusu olarak da görevi bulunan Sertaç Bilgin’in 2021 yılında yapılacak olan eyalet seçimlerinde başbakan adayı Christian Baldauf’un seçim kampanyasında başarılı olması için önemli destekçilerinden birisi olacağı öğrenildi.

Sertaç Bilgin CDU-Bölge Başkanvekili seçildi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler