Savcı yangının faturasını Türklere kesti

Stuttgart Savcılığı, Backnang'da 7 kişinin can verdiği yangına binada oturanların dikkatsizliğinin yol açtığını savundu.Almanya'da birbiri arfına Türklerin oturduğu evlerde çıkan ve olası nedeni elektrik tesisatları gösterilen yangınlardan Backnang facias

Savcı yangının faturasını Türklere kesti

Stuttgart Savcılığı, Backnang'da 7 kişinin can verdiği yangına binada oturanların dikkatsizliğinin yol açtığını savundu.

Almanya'da birbiri arfına Türklerin oturduğu evlerde çıkan ve olası nedeni elektrik tesisatları gösterilen yangınlardan Backnang faciasında savcı sürpriz bir sav öne sürdü.
 
Stuttgart Savcılığı, Backnang'da Türklerin oturduğu bir binada meydana gelen, yedisi çocuk sekiz kişinin can verdiği yangının nedenine ilişkin görüşünü açıkladı.
 
SAVCI ELEKTRİK TESİSATINI MASUM BULDU
 
Stuttgart Başsavcısı Siegfried Mahler, yaptığı açıklamada, yeni bulguların yangına binada yaşayanların dikkatsizliğinin neden olduğunu ortaya koyduğunu söyledi. Mahler, yangının elektrik tesisatındaki bir arızadan dolayı çıkmış olabileceği ihtimalinin ise artık geçerliliği kalmadığını ifade etti.
 
BABAANNENİN YATAĞININ ÇEVRESİNDE ATEŞLE OYNANMIŞ
 
Elde edilen bilgiler doğrultusunda yangına, evde yaşayan babaannenin yatağının çevresinde dikkatsiz bir şekilde ateşle oynanmasının sebebiyet vermiş olduğu tahmin ediliyor. Zürih'teki teknik laboratuvarda yangına ilişkin incelemelerde bulunan uzmanlar da muhtemel sebebin bu olduğu konusunda birleşiyor. 
 
ALMANYA'DAKİ YANGIN TÜRKİYE'NİN DE YÜREĞİNİ YAKMIŞTI
 
10 Mart'ta Baden Württemberg eyaletinin Stuttgart yakınlarındaki Backnang kentinde çıkan yangında, yedi çocuk ve çocukların annesi can vermişti. Cenazeler Türkiye'ye gönderilmiş ve orada defnedilmişti. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler