Şam ziyareti öncesi roketli saldırı: 1 ölü, 20 yaralı

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in Şam'a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde kente gerçekleştirilen roketli saldırıda en az 1 kişi hayatını kaybetti, 20'den fazla kişi de yaralandı.İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in Suriye'nin başken

Şam ziyareti öncesi roketli saldırı: 1 ölü, 20 yaralı

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in Şam'a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde kente gerçekleştirilen roketli saldırıda en az 1 kişi hayatını kaybetti, 20'den fazla kişi de yaralandı.

İran Dışişleri Bakanı Muhammed Cevad Zarif'in Suriye'nin başkenti Şam'a gerçekleştireceği ziyaret öncesinde kente roket saldırısı gerçekleştirildi. Londra merkezli Suriye İnsan Hakları Gözlemevi tarafından yapılan açıklamada, saldırıda en az 1 kişinin öldüğü, 20'den fazla kişinin de yaralandığı belirtildi. İran Dışişleri bakanı Sözcüsü, Zarif'in Suriye'deki krizin çözülmesi için yeni planın görüşülmesi amacıyla başkent Şam'a ziyaret gerçekleştireceğini kaydetti.

İran Dışişleri Bakanı Zarif'in Beyrut'taki temaslarını tamamlamasının ardından akşam saatlerine Suriye'ye varması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler