Saakaşvili serbest bırakıldı

Gürcistan eski Cumhurbaşkanı Saakaşvili serbest bırakıldı.

Saakaşvili serbest bırakıldı

Gürcistan’ın eski cumhurbaşkanı, Odessa bölgesinin eski valisi ve Yeni Kuvvetler Hareketi Partisi’nin lideri Mikhail Saakaşvili çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.



Gürcistan’ın eski cumhurbaşkanı, Odessa bölgesinin eski valisi ve Yeni Kuvvetler Hareketi Partisi’nin lideri Mikhail Saakaşvili Kiev’deki çıkarıldığı Peçerskoe Mahkemesi’nde hakkındaki iddianame yetersiz bulunduğu gerekçesiyle serbest bırakıldı.

Mihail Saakaşvili, tutuklama kararı çıkarılması halinde, bir süre önce başlattığı açlık grevine devam edeceğini söylemişti. Mahkemenin kararının, beş gün içinde savcılık tarafından temyiz mahkemesine götürülebileceği bildirildi. Akşam saatlerinde mahkeme binasından çıkan Saakaşvili’yi kalabalık bir gösterici grubu karşıladı. Saakaşvili için onlarca kişi adliye binası önünde destek gösterisi düzenlemişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler