Saakashvili: Türkçe öğreniyorum

Karadeniz kıyısındaki Gürcistan'ın Batum kentinde Forum Batum alışveriş ve yaşam merkezinin temel atma törenine Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakashvili de katıldı.  Karadeniz kıyısında, Gürcistan'a bağlı Acara Özerk Bölgesi'nin Başkenti Batum'da yapıl

Saakashvili: Türkçe öğreniyorum

Karadeniz kıyısındaki Gürcistan'ın Batum kentinde Forum Batum alışveriş ve yaşam merkezinin temel atma törenine Gürcistan Devlet Başkanı Mihail Saakashvili de katıldı.

 

Karadeniz kıyısında, Gürcistan'a bağlı Acara Özerk Bölgesi'nin Başkenti Batum'da yapılacak alışveriş merkezi için Türk ve Gürcistanlı yatırımcılar bir basın toplantısı düzenledi.

 

Türk işadamlarının bölgeye yatırım yapmasından mutluluk duyduğunu belirten Saakaşvili Türkçe öğrendiğini ve merkezinin açılışında da Türkçe konuşacağını söyledi. Forum Batum'un özellikle Batum'da yaşayanlar için büyük bir avantaj olduğunu belirten Saakaşvili, "Onlar hep Forum Trabzon'a ya da yurtdışına giderek alışveriş yapıyordu. Şimdi kendi şehirlerinde alışveriş yapabilecekler. Biz zengin bir ülke değiliz. Ama çok güzel kaynaklarımız ve ortaklarımız sayesinde yapabileceğimiz işleri yapacağız ve yavaş yavaş zenginleşeceğiz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler