Rusya'dan ültimatom açıklaması

 Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz Filosu tarafından Kırım’daki Ukrayna güçlerine ültimatom verildiğine dair iddiaları yalanladı.Bakanlıkta görev yapan bir sözcü tarafından Rus Vedomosti gazetesine yapılan açıklamada, Ukrayna güçlerine yönelik herhangi b

Rusya'dan ültimatom açıklaması

 Rusya Savunma Bakanlığı, Karadeniz Filosu tarafından Kırım’daki Ukrayna güçlerine ültimatom verildiğine dair iddiaları yalanladı.

Bakanlıkta görev yapan bir sözcü tarafından Rus Vedomosti gazetesine yapılan açıklamada, Ukrayna güçlerine yönelik herhangi bir ültimatom verilmediği ifade edilirken, çıkan haberlerin “tamamıyla saçmalık” olduğu belirtildi.

Interfax haber ajansı, Ukrayna Savunma Bakanlığı’ndaki bir kaynaktan aldığı bilgiye dayanarak, Rus Karadeniz Filosu tarafından Kırım’daki Ukraynalı güçlere yarın sabah 05.00’e kadar teslim olmak için süre tanındığı, aksi takdirde saldırıya geçileceği yönünde ültimatom verildiği haberini yapmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler