Rusya'dan ABD'ye Venezuela uyarısı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı, ABD'yi Venezuela'ya askeri müdahale konusunda uyaran bir açıklama yayınladı ve "Stratejik ortağımızı desteklemeyi sürdüreceğiz" dedi.

Rusya'dan ABD'ye Venezuela uyarısı!

Rusya Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, ABD ve diğer ülkelerin Venezuela üzerindeki baskıyı arttırdıklarına dikkat çekildi.

"Moskova ABD'yi Venezuela'ya askeri müdahale konusunda uyarıyor" denilen açıklamada bunun bir felaket senaryosu olacağı belirtildi.

Rusya'nın açıklamasında, "Venezuela bizim desteklediğimiz ve desteklemeye devam edeceğimiz bir stratejik ortağımızdır. Egemenliğini koruması ve içişlerine karışılmaması için Venezuela'yla birlikte olacağız" denildi. 

Ayrıca Venezuela'daki muhalefet partilerine de kimsenin satranç oyununda piyon olmamak için karşı koymaları için çağrıda bulunuldu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya