Rusya'da korkunç uçak kazası

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Urallar'daki Rus kenti Perm yakınlarında düşen ve Rus havayolu şirketi Aeroflot'a ait Boeing-737 tipi uçakta bulunan 88 kişinin öldüğünü açıkladı. Bakanlık müfettişlerinden Vladimir Markin, Ria Novosti ajansına yaptığı açıkl

Rusya'da korkunç uçak kazası
Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, Urallar'daki Rus kenti Perm yakınlarında düşen ve Rus havayolu şirketi Aeroflot'a ait Boeing-737 tipi uçakta bulunan 88 kişinin öldüğünü açıkladı.

Bakanlık müfettişlerinden Vladimir Markin, Ria Novosti ajansına yaptığı açıklamada, uçaktaki yolcuların sayısının daha önce belirtildiği gibi 82 değil, 83 olduğunu ve 5 kişilik mürettebatla birlikte toplam 88 kişinin kazada hayatını kaybettiğini söyledi.

Bakanlık sözcüsü İrina Andrianova, uçağın yerleşimin olmadığı bir bölgede düştüğünü belirtmiş, ''Uçak (başkent) Moskova'daki Sheremetyevo Havaalanı'ndan yerel saatle 01.12'de havalandı ve 1800 metre irtifadayken uçakla bağlantı kayboldu'' demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya