Rusya, Ukrayna'ya 12 Saat Süre Verdi

Rus Karadeniz Filosu, Kırım’da bulunan Ukraynalı kuvvetlere yarın sabah 05.00’e kadar teslim olmaları, aksi halde askeri saldırıya geçileceği yönünde ültimatom verdi.Interfax haber ajansının Ukrayna Savunma Bakanlığı’ndaki bir kaynaktan alıntı yaparak düz

Rusya, Ukrayna'ya 12 Saat Süre Verdi

Rus Karadeniz Filosu, Kırım’da bulunan Ukraynalı kuvvetlere yarın sabah 05.00’e kadar teslim olmaları, aksi halde askeri saldırıya geçileceği yönünde ültimatom verdi.

Interfax haber ajansının Ukrayna Savunma Bakanlığı’ndaki bir kaynaktan alıntı yaparak düzenlediği haberinde, ültimatomun, filo komutanı Alexander Vitko tarafından verildiği bilgisini verdi. Bakanlıktan habere yönelik henüz bir doğrulama gelmezken, Kırım’da üssü bulunan Rus Karadeniz Filosu ise herhangi bir yorum yapmadı.

Interfax, bakanlık kaynağının, “Yarın sabah 05.00’e kadar teslim olunmaması durumunda Kırım’da bulunan bütün Ukraynalı birim ve bölüklere askeri saldırı düzenlenecek”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler