Rusya Beşik Gibi Sallandı

Rusya'nın İnterfaks ve Ria Novosti ajansları, depremde bir kadının öldüğünü, en az iki kişinin yaralandığını duyurdu. Bölgedeki 24 binden fazla kişinin tahliye edildiği belirtildi.Bu arada, Rus haber ajansları depremin büyüklüğünü 6,8 olarak duyurdu. Öte

Rusya Beşik Gibi Sallandı

Rusya'nın İnterfaks ve Ria Novosti ajansları, depremde bir kadının öldüğünü, en az iki kişinin yaralandığını duyurdu. Bölgedeki 24 binden fazla kişinin tahliye edildiği belirtildi.

Bu arada, Rus haber ajansları depremin büyüklüğünü 6,8 olarak duyurdu. Öte yandan, Japon Meteoroloji Ajansı, depremin ardından verdiği tsunami alarmını kaldırdığını açıkladı ve hemen ardından Rusya'nın uzak doğusundaki Sahalin adasında Richter ölçeğine göre 5.9 büyüklüğünde bir sarsıntı daha meydana geldiğini bildirdi. Yeni bir tsunami alarmı verilmedi.

6.4 büyüklüğünde açıklanan Sahalin adasındaki ilk depremin ardından Japonya'nın kuzey ucundaki Hokkaido adasının batı kıyısını yüksekliği 30 santimetreyi bulan küçük tsunami dalgalarının vurduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya