Rusya ABD'ye meydan okudu

Rus lider, ''böyle bir dünyanın istikrarsız ve tehditkar olacağını, tek kutuplu değil çok kutuplu bir dünya istediklerini belirterek, ''Tek kutuplu dünya kabul edilemez'' dedi. Abhazya ve Güney Osetya'yı tanıma kararlarından dönüşün söz konusu olamayacağı

Rusya ABD'ye meydan okudu
Rus lider, ''böyle bir dünyanın istikrarsız ve tehditkar olacağını, tek kutuplu değil çok kutuplu bir dünya istediklerini belirterek, ''Tek kutuplu dünya kabul edilemez'' dedi.

Abhazya ve Güney Osetya'yı tanıma kararlarından dönüşün söz konusu olamayacağını da vurgulayan Medvedev, ''Bağımsızlıkları tanıma kararı aldık. Bundan vazgeçmemiz söz konusu değil'' diye konuştu.

Batı'nın, Rusya'ya yaptırım kararı alabileceğine de işaret eden Medvedev, ''Yaptırım tehdidine pabuç bırakmayacaklarını ve Rusya'nın da buna karşılık verebileceğini'' kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya