"Rusya 2016 için kriz planı hazırlayabilir"

Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, önümüzdeki yıl ekonominin kötüye gitmesi halinde bir "kriz planı" hazırlanabileceğini belirtti.   Rusya’daki "Rossiyskaya Gazeta" gazetesinde yer alan habere göre Medvedev, mevcut ekonomik koşulların sürmesi halinde, Rusya

"Rusya 2016 için kriz planı hazırlayabilir"
Rusya Başbakanı Dmitri Medvedev, önümüzdeki yıl ekonominin kötüye gitmesi halinde bir "kriz planı" hazırlanabileceğini belirtti.
 
Rusya’daki "Rossiyskaya Gazeta" gazetesinde yer alan habere göre Medvedev, mevcut ekonomik koşulların sürmesi halinde, Rusya’nın önümüzdeki yıl için olağanüstü bir yapısal değişiklik planlamadığını vurguladı.
 
Medvedev, petrol fiyatlarındaki düşüş ve yaptırımlar nedeniyle bütçe konusunda zorlandıklarına işaret ederek, "Yine de Rus ekonomisinden sorumlu insanlar olarak, en kötü senaryoları gözden geçirmemiz gerekiyor. Eğer 2016'da ekonomik durumumuz kötüleşirse bir kriz planı oluşturmamız gerekebilir" bilgisini paylaştı.
 
Bu yıl ekonomik planlamanın başarıyla uygulandığını savunan Medvedev, bu konuda hükümetin eleştirilmesini normal bulduğunu, ancak mevcut koşullarda daha iyi bir plan yapmanın zor olduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya