Rum polisinden skandal hata

Kıbrıs Rum Kesiminde yayınlanan gazetelerden Haravgi, güvenilir polis kaynaklarına dayandırdığı haberi “‘Kontrollü’ Miktardaki Uyuşturucuyu Kaybettiler. Dün Larnaka Havaalanı’nda Kargaşa ve Polis ‘Rezilliği” başlığıyla aktardı. Habere göre Narkotik polisi

Rum polisinden skandal hata

Kıbrıs Rum Kesiminde yayınlanan gazetelerden Haravgi, güvenilir polis kaynaklarına dayandırdığı haberi “‘Kontrollü’ Miktardaki Uyuşturucuyu Kaybettiler. Dün Larnaka Havaalanı’nda Kargaşa ve Polis ‘Rezilliği” başlığıyla aktardı. Habere göre Narkotik polisi, narkotik köpeklerini de kullanarak gerçek bir uyuşturucu ithal ve saptanma tatbikatı yaptı. Bu maksatla, havaalanı güvenliğinden sorumlu meslektaşlarının bilgisi olmadan, bir miktar “kontrollü” uyuşturucuyu bir Havaalanı’na inen bazı uçakların kargolarındaki bir miktar bavula yerleştirdiler. Ancak bazı bavullar havaalanındaki güvenlik kontrolünden sorunsuz geçti. Bu durum havaalanında büyük bir kargaşa ve karışıklık yarattı.

Gazete aynı kaynakları işaret ederek şunları yazdı: “Uyuşturucunun havaalanı dışına çıkartılmış ve piyasaya sürülmüş olması ihtimali de var. Kargolarındaki bavullara uyuşturucu yerleştirilen bütün uçaklar tek tek arandı ancak tatbikat için kullanılan uyuşturucunun bir bölümü bulunamadı. Olayın bildirildiği Polis Genel Müdürlüğü, polisin ‘rezilliği’ öğrenilmesin diye konuyla ilgili hiçbir şey sızdırılmaması talimatı verdi.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler