Romanındaki Cinayetin Faili Çıktı

Yazar, cinayet romanlarından birinde anlattığı cinayeti işleyenin kendisinin olduğunun kanıtlanmasından sonra suçlu bulunarak 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.Kyrstian Bala 2003'te yazdığı "Amok" adlı romanında bir Polonyalı iş adamının vahşice öldürülme

Romanındaki Cinayetin Faili Çıktı

Yazar, cinayet romanlarından birinde anlattığı cinayeti işleyenin kendisinin olduğunun kanıtlanmasından sonra suçlu bulunarak 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Kyrstian Bala 2003'te yazdığı "Amok" adlı romanında bir Polonyalı iş adamının vahşice öldürülmesini hikaye etti. Polis, romanda anlatılan cinayet ile 2000'de Almanya sınırındaki Wroclaw şehrindeki Oder nehrinde bir cesedin bulunmasıyla ortaya çıkan cinayet arasında benzerlikler saptadı.

Savcılar, Bala'nın eski eşiyle ilişkisi olan kurbanı, işkence ettikten ve aç bıraktıktan sonra öldürdüğünü bildirdi.

Wroclaw'daki mahkeme sözcüsü, mahkemenin Bala'yı eski eşinin sevgilisini öldürdüğü için 25 yıl hapse mahkum ettiğini söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya