Rekor ! 600 çocuğu olabilir!

Bertold Wiesnern 1940’lı yıllarda eşiyle birlikte İngiltere’nin Londra kentinde bir doğum kliniği açtı. Sperm bankası olarak da hizmet veren klinikte yapılan sperm transferiyle hamile kalan iki kadının oğulları yıllar sonra birbirlerini buldu. Babalarının

Rekor ! 600 çocuğu olabilir!

Bertold Wiesnern 1940’lı yıllarda eşiyle birlikte İngiltere’nin Londra kentinde bir doğum kliniği açtı. Sperm bankası olarak da hizmet veren klinikte yapılan sperm transferiyle hamile kalan iki kadının oğulları yıllar sonra birbirlerini buldu.

 

Babalarının kliniğin sahibi Wiesner olduğunu keşfeden Barry Stevens ile David Gollancz şimdi Weisner’in kendileri dışında 600 çocuğu olabileceğini söylüyor.

 

Kanada’da yaşayan Stevens ile İngiltere’de yaşayan Gollancz klinikte tedavi gören 18 kadının oğullarının izini sürdü ve bunlardan 12’sinin Weisner’in biyolojik çocuğu olduğunu keşfetti.

 

Konuyla ilgili araştırmalarına devam eden Stevens ile Gollancz 1972 yılında hayata veda eden Weisner’in 600 civarında çocuğun babası olabileceğini savunuyor.

 

“Sunday Times” gazetesine konuşan iki kardeşten Gollancz şöyle konuştu: “Babamızın her yıl 20 kez donör olduğu görülüyor. Bu sayıları istatiksel olarak hesaplarsak 300-600 arası çocuğun babası olma ihitmali var. Bu rakamlar doğruysa bir rekora imza atmış oluyor.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya