Rehine kahramanlık yapmak isterken öldü

Fransa'nın başkenti Paris'in Porte de Vincennes bölgesindeki bir marketteki Charlie Hebdo bağlantılı saldırı esnasında rehinelerin yaşadıkları su yüzüne çıkmaya başladı. Polislerin operasyon anı sırasında çekilen görüntüler, polislerin içeri girmeden önce

Rehine kahramanlık yapmak isterken öldü

Fransa'nın başkenti Paris'in Porte de Vincennes bölgesindeki bir marketteki Charlie Hebdo bağlantılı saldırı esnasında rehinelerin yaşadıkları su yüzüne çıkmaya başladı. Polislerin operasyon anı sırasında çekilen görüntüler, polislerin içeri girmeden önce rehinlerin öldüğünü gösteriyor.

Saldırı esnasında oğluyla beraber markette bulunan ve ismini 'Mickael B' olarak veren rehine ise, Fransız basınına içeride neler yaşandığını aktardı. Le Point gazetesine konuşan 30 yaşlarındaki Mickael B, "Karım ekmek ve tavuk almam için markete yollamıştı. İçerideyken bir patlama sesi duyduk. İki elinde Kalaşnikov'lar tutan bir adamı gördüğümde neler olduğunu anladım" dedi. Önce marketin altındaki soğuk hava deposunda oğlu ve birkaç kişiyle beraber saklandıklarını belirten adam, Coulibaly'nin yukarı gelmeleri yönünde haber yollaması üzerine geri dönmek zorunda kalmış. Yukarı çıktıklarında kanlar içinde bir kişinin yerde yattığını gören Mickael B, "Rehinelerden biri saldırganın bir kasanın üzerinde bıraktığı silahı alarak ona doğru doğrulttu. Ancak silah tutukluk yapıyordu ve bu nedenle oraya bırakılmıştı. Saldırgan rehineyi o anda vurarak öldürdü" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya