Putin’in neyi var?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağlığına dair dedikodular dün alevlendi.Daha önce Türkiye, Pakistan ve Hindistan ziyaretlerini aralık ayına erteleyen Putin’in, şimdi de eski Sovyet cumhuriyetlerinin Türkmenistan’da yapacağı Bağımsız Devlet Toplulu

Putin’in neyi var?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in sağlığına dair dedikodular dün alevlendi.

Daha önce Türkiye, Pakistan ve Hindistan ziyaretlerini aralık ayına erteleyen Putin’in, şimdi de eski Sovyet cumhuriyetlerinin Türkmenistan’da yapacağı Bağımsız Devlet Topluluğu zirvesine gidemeyeceği açıklandı. Bunun üzerine zirve aralık ayına ertelendi. Putin’in sağlığı APEC ülkelerinin Vladivostok’ta eylülde yaptığı zirvede gündeme gelmiş, hafifçe topallayan Devlet Başkanı’nın spor yaparken sakatlandığı öne sürülmüştü. Önceki gün Kremlin Sarayı’ndan ismi verilmeyen kaynaklara dayandırılan haberde de Putin’in omuriliğinde fıtık problemi bulunduğu ve ameliyat olacağı iddia edilmişti. Sözcüsü Dmitriy Peskov ise “Televizyon izlemiyor musunuz? Putin bir toplantıdan bir diğerine koşturup duruyor. Turp gibi” demişti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya