Putinden olay sözler

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna, Libya, Suriye ve Libya’da yaşananlardan Avrupa’nın korunması için Dışişleri Bakanlığı’na bir plan hazırlamasını istediğini söyledi. Moskova’da Büyükelçilerle yaptığı toplantıda konuşan Putin, “Irak, Libya, Sur

Putinden olay sözler
Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Ukrayna, Libya, Suriye ve Libya’da yaşananlardan Avrupa’nın korunması için Dışişleri Bakanlığı’na bir plan hazırlamasını istediğini söyledi.
 
Moskova’da Büyükelçilerle yaptığı toplantıda konuşan Putin, “Irak, Libya, Suriye ve Ukrayna’da yaşanan hastalığını bulaşıcı olmaması için Avrupa’da hepimizin özel bir güvenlik korumasına ihtiyacımız var.” dedi.
 
ABD ile ilişkileri değerlendiren Putin, Moskova’nın yapıcı bir diyaloğa hazır olduğunu ancak bunun eşit şartlarda olmasının önemine değindi.
 
ABD ile ilişkilerin soğumasının Rusya’nın hatası olmadığını savunan Putin, “Ben ABD ile ilişkilerin olması gereken en iyi seviyede olduğunu söyleyemem. Bu doğru. Ancak, bunda Rusya’nın hatası yok. Biz her zaman eşit ve öngörülebilir temelde ilişkileri yürütmek için çalıştık, ancak Rusya’nın meşru çıkarları her zaman göz ardı edildi…” eleştirisi getirdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler