Putin ortaya çıktı

Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, nihayet kameraların karşısına çıktı.Geçtiğimiz günlerde Kazakistan’ın başkenti Astana’da Belarus ve Kazakistan devlet başkanlarının da katılımıyla yapılması planlanan zirve programını

Putin ortaya çıktı

Uzun zamandır ortalarda gözükmeyen Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, nihayet kameraların karşısına çıktı.

Geçtiğimiz günlerde Kazakistan’ın başkenti Astana’da Belarus ve Kazakistan devlet başkanlarının da katılımıyla yapılması planlanan zirve programını son anda iptal eden Putin’in nerede olduğu merak konusu olmuştu. Kazakistan tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada Rus liderin hasta olduğu gerekçesiyle zirveye katılamadığı belirtilirken, Kremlin, Putin’in sağlığına dair iddiaları yalanlamıştı.

Uzun süreli ortadan kayboluşu ölmüş olduğuna, zorla görevden alındığına ve kız arkadaşının doğum yapması nedeniyle 10 gün boyunca İsviçre’de kaldığına kadar varan spekülasyonlara neden olan Putin, uzun bir süre sonra bugün nihayet ortaya çıktı. St. Petersburg’da Kırgız mevkidaşı Almazbek Atambayev ile bir araya gelen Putin’in programı, ortadan kaybolmadan önceki her programında olduğu gibi kameralar karşısında gerçekleştirildi.

Öte yandan, dün bir Avusturya gazetesinde yayınlanan haberde, Rus lider Putin’in, kayıp olduğu süre içerisinde sırt ağrıları nedeniyle Viyana’dan Moskova’ya giden bir ortopedi uzmanı tarafından tedavi edilmekte olduğu iddiasına yer verildi. Kurier adlı gazete doktorun adını vermezken, söz konusu iddianın kaynağına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşımında da bulunmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler