PUTİN Nereli?

Gürcistan'a giren, dünyayı karşısına alan hatta Gürcü liderini "yumurtalıklarından tavana asmayı düşünen" Rusya lideri Vladimir Putin, Gürcü çıktı! Gürcistan'ın bir köyünde yaşayan Vera Putina adlı 82 yaşındaki bir kadın, Putin'in kendi oğlu olduğunu iddi

PUTİN Nereli?

Gürcistan'a giren, dünyayı karşısına alan hatta Gürcü liderini "yumurtalıklarından tavana asmayı düşünen" Rusya lideri Vladimir Putin, Gürcü çıktı!

Gürcistan'ın bir köyünde yaşayan Vera Putina adlı 82 yaşındaki bir kadın, Putin'in kendi oğlu olduğunu iddia etti..

Kremlin'e göre Putin, 1950 yılında ST.Peterburg'da Rus fabrika işçisi bir babanın ve bir ev kadınının oğlu olarak dünyaya geldi ve "öz oğlu öz Rus"..

Ancak yaşlı kadına göre, Putin rus bir askerin ve kendisinin çocuğu. Putina, 1950 yılında Gürcistan'ın Meteki köyünde bir Rus asker ile tanıştı. Rus asker evliydi. İlişkiye girdiler ve bir oğulları oldu.

İLK 10 YILI HİÇ BİLİNMİYOR

Çocuk 2,5 yaşından 10 yaşına kadar bu köyde yaşadı. Daha sonra çocuğa bakamadığı için "genç Putin"i ST Peterburg'daki kayınvalidesinin yanına gönderi. Sevgilisinin anne ve babası da çocuğu başka bir aileye evlatlık verdi..
İşin ilginç yanı Metekhi köyünde yapılan araştırmalarda, köyün okul kayıtlarında 1959-1960 yılları arası okulda bir "Vladimir Putin" görülüyor.
Genç Vladamir Putin, bu derslerde Rusça eğitim alıyor. Bayan Putina, o yıllardan sonra çocuğunu ta ki 1999'a kadar hiç görmediğini söyledi.

Kremlin iddiaları reddetti. Ancak batı basınına göre hikaye doğru olabilir. Çünkü, diğer liderlerinin aksine, Putin'in biyografisinde ilk 10 yılı yer almıyor. Yani o yıllar arasında resmi olarak neredeyse hiçbir şey bilinmiyor.

HABERCİLER

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya