Galler Üniversitesi hastanesinde hemşirelik yapan 43 yaşındaki Stephanie Payne'in porno sevdası işine mal oldu.
Mesai saatleri içinde telefonla görüşmenin yasak olduğu hastanede cep telefonuna kaydettiği porno filmi, sesini sonuna kadar açarak başka bir hemşireye izletirken yakalanan Payne'in işine derhal son verildi. Yapılan soruşturmada pornocu hemşirenin daha önce de bir hastayı yatağında çırılçıplak bırakıp telefonla konuşmak için dışarı çıktığını belirlendi.
Pornocu hemşire işinden oldu
Galler Üniversitesi hastanesinde hemşirelik yapan 43 yaşındaki Stephanie Payne'in porno sevdası işine mal oldu.Mesai saatleri içinde telefonla görüşmenin yasak olduğu hastanede cep telefonuna kaydettiği porno filmi, sesini sonuna kadar açarak başka bir he
Yayınlanma:
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Bunlar da İlginizi Çekebilir
Resmi İlanlar
Dünya