Polisten olay açıklama! Tecavüz kaçınılmazsa...

Son zamanlarda sık sık vahşice tecavüz olaylarıyla gündeme gelen Hindistan'da Amerikan FBI'ına denk bir kuruluş olan Merkezi Araştırma Bürosu'nun Başkanı "Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak gerekir" deyince medya ve siyaset dünyası ayağa kalktı.MADEM

Polisten olay açıklama! Tecavüz kaçınılmazsa...


Son zamanlarda sık sık vahşice tecavüz olaylarıyla gündeme gelen Hindistan'da Amerikan FBI'ına denk bir kuruluş olan Merkezi Araştırma Bürosu'nun Başkanı "Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak gerekir" deyince medya ve siyaset dünyası ayağa kalktı.

MADEM ENGELLEYEMİYORUZ

Times of India'nın haberine göre, Merkezi Araştırma Bürosu Başkanı Ranjit Sinha önceki gün katıldığı bir konferansta, ülkede yasa dışı şans oyunlarını tamamen engellemenin imkansız olduğunu belirttikten sonra, "Madem engelleyemiyoruz, o zaman şans oyunlarını yasallaştırıp hiç olmazsa vergi toplayabiliriz. Yani başka bir deyişle, tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakmak gerekir" dedi.

Başlıca sorunlarından biri vahşice tecavüz olan ülkenin en üst düzey güvenlik şefinin ağzından çıkan bu sözler ülkeyi ayağa kaldırdı.

Medya, son yıllardaki en önemli işlerinden biri tecavüz sanıklarını yakalamak olan bir kuruluşun başının ağzından bu tür sözler çıkmasını akıl alır gibi olmadığı yorumlarını yaparken, Komünist Parti'nin lideri Sinha'nın kadınlara hakaret ve aşağılamadan yargılanmasını talep etti.

Ranjit Sinha tepkiler üzerine sözlerinin amacını aştığını söyleyerek özür dilemek zorunda kaldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya