Polis toplantıyı bırakıp sarhoş tutukladı

Basın toplantısını yarıda kesen polis, kendisine hakaret eden sarhoşu tutukladı.

Polis toplantıyı bırakıp sarhoş tutukladı

Avustalya'da basın toplantısı sırasında sarhoş bir adamın hakaretine uğrayan polis, konuşmasını yarıda keserek adamı tutukladı.


Avustralya'da basın toplantısı yapan polisin yayın sırasında sarhoş bir adamı tutuklaması görüntülere yansıdı.

ELİNDE İÇKİSİYLE HAKARET ETTİ

Avustralya'nın New South Wales eyaletinde Dedektif Müfettiş Winston Woodward, ciddi bir konu hakkında basın toplantısı düzenlerken, bu ciddiyet sarhoş bir adamın kadraja girmesiyle bozuldu. Elinde içkisiyle görüntülere giren adam, polis memuruna bağırarak hakaret etti.

DUYAR DUYMAZ YARIDA KESTİ

Polis memuru hakareti duyar duymaz konuşmasını yarıda kesti ve sarhoş adama doğru yürümeye başladı. Adamın elindeki içkiyi çöpe attıran polis, adamı tuttuğu gibi polis merkezine götürdü. Basın mensubları ise olan biteni izledi.

500 DOLAR CEZA ÖDEYECEK

Yetkililerin yaptığı açıklamaya göre polis memuruna hakaret suçundan yargılanan adam 500 dolar kefalet ödemek zorunda kaldı.










 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler