Polis Etrafını Sardığı Evdeki Suçluyu Tweet Atarak Çıkartmaya Çalıştı

Şimdiye dek polisin elinde megafonla dandik bir ara bulucu kullanıp yalan vaadlerden bulunarak saklanan suçluları çıkartmaya çalıştığı gibi bir algımız vardı; ancakTexas Frisco’da yaşanan olay gösteriyor ki; polisin de gerçekten farklı bir algısı ve moder

Polis Etrafını Sardığı Evdeki Suçluyu Tweet Atarak Çıkartmaya Çalıştı

Şimdiye dek polisin elinde megafonla dandik bir ara bulucu kullanıp yalan vaadlerden bulunarak saklanan suçluları çıkartmaya çalıştığı gibi bir algımız vardı; ancakTexas Frisco’da yaşanan olay gösteriyor ki; polisin de gerçekten farklı bir algısı ve modernize olmak gibi bir politikası var.

Aslında hiçbir yöntem işe yaramazsa suçlu elinde beyaz bayrakla dışarı çıkana kadar Gülşen falan da dinletebilirsiniz; ama mahalleye çatışmadan daha fazla zarar verebilir.

Texas’taki söz konusu polis ise garip bir girişim ile bir süredir aranan ilanlarında boy gösterenTristenVahedian isimli Twitter kullanıcısı ile iletişime geçmeye çalışmış.

 

Twitter’dan “Tüm Frisco Polis Departmanı lanet olsun(!)” şeklinde tweet atan Tristen’e polis, SWAT ekibi gönderip yaka paça dışarı çıkartması beklenirken herkesi şaşırtarak Twitter’dan cevap verdi. “Lütfen dışarı gel ve bizimle konuş” şeklinde bir Rıza Baba tweeti atan polis departmanına Tristen’in cevabı ise maalesef memurları üzdü

Polis, Tristen’i yakaladı mı henüz bilinmiyor; ancak departmandan giden tweeti gönderen gizli kahraman Frisco Police Department hesabının takipçisini 20 bin kişiye yükseltmeyi başararak masa başında bir başarıya imza attı diyebiliriz.

(Bi’ delilik yapma evlat, dışarı gel)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler