Planını psikiyatriste göndermiş

 katliamdan sonra posta kutusunda bulunan defterde, Holmes öldürme planlarını en ince ayrıntısına kadar yazdı.Pazartesi günü aldığı postanın Holmes’a ait olduğunu düşünüp polisi alarma geçiren psikiyatrist, aslında o postanın başka birinden geldiğini öğre

Planını psikiyatriste göndermiş

 katliamdan sonra posta kutusunda bulunan defterde, Holmes öldürme planlarını en ince ayrıntısına kadar yazdı.
Pazartesi günü aldığı postanın Holmes’a ait olduğunu düşünüp polisi alarma geçiren psikiyatrist, aslında o postanın başka birinden geldiğini öğrendi.

Çöp adamlarla anlatmış

Fakat üniversitenin posta kutusunda yapılan aramalar sonucu gerçekten Holmes’dan psikiyatriste gönderilen bir posta paketi bulundu. Paketten çıkan defterde, Holmes’un insanları nasıl öldüreceğine dair kendi yaptığı çizimler vardı. Habere göre, öldürülen çöp adamlardan oluşan çizimler, insanın tüylerini ürperten cinstendi. Defterin neden psikiyatriste gönderildiği net değil.
Polisin konuyla ilgili soruşturması devam ediyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya