Patlama anı kameraya yansıdı

Irak'ın kuzeyindeki Kerkük şehri merkezinde bomba yüklü araçlar istihbarat binasına yapılan bombalı saldırı

Patlama anı kameraya yansıdı

Irak'ın kuzeyindeki Kerkük şehri merkezinde bomba yüklü araçlar istihbarat binasına yapılan bombalı saldırı, Cihan Haber Ajansı kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

K1 bölgesinde Polis Akademisi yakınlarında bomba yüklü araçla düzenlenen saldırıda 7 kişi öldü, 13 kişi yaralandı.

Çok sayıda kişinin Petrol Alanlarını Koruma Gücüne alınmak için iş başvurusu yaptığı sırada bomba yüklü araç patladı. Saldırı sonucu 7 kişi öldü, 13 kişi yaralandı. Yaralılar Kuzey Petrol Şirketine ait olan K1 Hastanesine götürüldü. Başka bir araç da Kerkük'e bağlı Havice İlçesi Sanaai Bölgesi'nde patladı. Patlamada 3'ü polis 4 kişi yaralandı.

Olayı görüntüleyen Cihan muhabiri ise patlamadan son anda kurtuldu.

Kerkük'ün Bağdat yolu üzerindeki istihbarat binasın önünde ilk önce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık görevlilerinin gelmesinden sonra ise ikinci bir saldırı da bomba yüklü motosikletle yapıldı. Yetkililer, patlamalarda toplam ölü sayısının 11 olduğunu ve yaralıların ise 100'ü aştığını ifade ediyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler