Parmak için telefon üretildi

Hindistanlı Amit Marathe'nin tasarladığı baş ve işaret parmağına takılmak üzere 2 küçük silindir kısımdan oluşan cep telefonu büyük ilgi çekiyor. Gelişen teknolojiinin en son ve ilginç ürünlerinden biri olacağı belirtilen parmak telefonda, normal cep tele
Parmak için telefon üretildi

Hindistanlı Amit Marathe'nin tasarladığı baş ve işaret parmağına takılmak üzere 2 küçük silindir kısımdan oluşan cep telefonu büyük ilgi çekiyor. Gelişen teknolojiinin en son ve ilginç ürünlerinden biri olacağı belirtilen parmak telefonda, normal cep telefonlarında bulunan tüm temel özellikler mevcut. Çok küçük olduğu kadar Bluetooth özelliği bulundurmasıyla çok da işlevsel olduğu açıklanan iki küçük silindir şeklindeki telefonda, biri konuşma işlevin yerine getirirken diğeri ise işitme işlevi görüyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.