Paris saldırılarında flaş gelişme!

Associated Press'in haberine göre, Paris savcılığından yapılan açıklamada, Charlie Hebdo katliamı, bir kadın polisin öldürüldüğü olay, koşer market baskını ve matbaa saldırısının ardından gözaltına alınan beş kişinin dün gece serbest bırakıldığı duyuruldu

Paris saldırılarında flaş gelişme!

Associated Press'in haberine göre, Paris savcılığından yapılan açıklamada, Charlie Hebdo katliamı, bir kadın polisin öldürüldüğü olay, koşer market baskını ve matbaa saldırısının ardından gözaltına alınan beş kişinin dün gece serbest bırakıldığı duyuruldu. Böylece gözaltında başka şüpheli kalmadı.

17 kişinin hayatına mâl olan saldırıların failleri Said ve Cherif Kouachi kardeşler ile Amedy Coulibaly polis tarafından yapılan eş zamanlı operasyonlarda öldürülmüştü. Saldırganların bazı yakınları ise polis tarafından sorgulanmak üzere gözaltına alınmıştı.

Koşer market saldırganı Coulibaly'nin imam nikahlı eşi Hayat Boumeddiene ise halen kaçak. 2 Ocak’ta Türkiye’ye geldiği belirtilen 26 yaşındaki Boumeddiene’in şimdi ise Suriye’de olduğu düşünülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler