Pakistan'da saldırı: 80 ölü

Polis şefi Eşger Rıza Gardazi, bomba yüklü bir aracın Marriott Oteli'ninin kapısına çarptığını belirterek, şu ana kadar 80 cesedin çıkarıldığını söyledi. Gardazi ölü sayısının artabileceğini bildirdi. Otel içinde kurtarılmayı bekleyen insanlar bulunduğu,

Pakistan'da saldırı: 80 ölü
Polis şefi Eşger Rıza Gardazi, bomba yüklü bir aracın Marriott Oteli'ninin kapısına çarptığını belirterek, şu ana kadar 80 cesedin çıkarıldığını söyledi. Gardazi ölü sayısının artabileceğini bildirdi.

Otel içinde kurtarılmayı bekleyen insanlar bulunduğu, bunun için bir vinçin olay yerine getirildiği belirtildi.

Patlamada otelin büyük hasar gördüğü ve yanmaya başladığı, sokaktaki birçok aracın tahrip olduğu, onlarca metre uzaklıktaki binaların camlarının kırıldığı ve patlamanın şiddetiyle otelin önünde büyük bir çukur açıldığı bildiriliyor.

Patlamayla otelin balo salonu tavanının çöktüğü, o sırada içeride iftar için 200-300 kişinin bulunduğu da gelen haberler arasında.

Yabancıların sıklıkla kullandığı otel daha önce de iki kez bombalı saldırıya uğramıştı. Ancak bugünkü saldırının çok daha büyük boyutlu olduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler