Öyle bir Timsah yakaladılar ki...

Redwood bölgesinde düzenlenen yıllık av mevsimi sırasında avcılar, 336 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 4,5 metre uzunluğunda bir timsah yakaladı. Avcılar, normalden çok daha büyük bir kafası ve kuyruğu olan erkek timsaha "Mississippi Canavarı" adını verd

Öyle bir Timsah yakaladılar ki...

Redwood bölgesinde düzenlenen yıllık av mevsimi sırasında avcılar, 336 kilogram ağırlığında ve yaklaşık 4,5 metre uzunluğunda bir timsah yakaladı. Avcılar, normalden çok daha büyük bir kafası ve kuyruğu olan erkek timsaha "Mississippi Canavarı" adını verdi. Eyalette daha önce yakalanan en büyük timsah, 328 kilogram ağırlığındaydı.

Yetkililer, 1 hafta sürecek av mevsimine 923 avcının katıldığını ve her bir avcıya sadece 2 timsah yakalama izni verildiğini açıkladı. Bu arada hayvan hakları savunucuları ve vahşi hayatı koruma derneği üyeleri, timsah avını protesto etmek için bölgeye akın etti.

abd-de-devasa-timsah-yakalandi-3601499.jpeg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya