Otomobil 15 metre uçarak oturma odasına girdi

Almanya’nın Baden Würtemberg Eyaleti’ndeki Ochsenhausen’da otomobil 15 metrelik uçuştan sonra bir evin oturma odasına çarparak durabildi. Kazada 75 yaşındaki araç sürücüsü hayatını kaybederken, olay sırasında oturma odasında bulunan ev sahibi karı koca is

Otomobil 15 metre uçarak oturma odasına girdi

Almanya’nın Baden Würtemberg Eyaleti’ndeki Ochsenhausen’da otomobil 15 metrelik uçuştan sonra bir evin oturma odasına çarparak durabildi. Kazada 75 yaşındaki araç sürücüsü hayatını kaybederken, olay sırasında oturma odasında bulunan ev sahibi karı koca ise ağır yaralandı.

Cuma gecesi yaşanan olayda, sürücünün köye aşırı hızla girdiği ve araç kontrolünü kaybettiği açıklandı. Aşırı hız sonucu aracın 15 metre havada uçtuğu ve hızla çiftlik evinin duvarına çarptığı kaydedildi.

Polis, kazada 75 yaşındaki sürücünün öldüğünü, olay sırasında oturma odasında bulunan ev sahibi 86 yaşındaki adam ile 80 yaşındaki eşinin ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldığını açıkladı.

Çiftlik evinin büyük hasara uğradığı kazada 100 bin Euro maddi zarar oluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya