Otobüs uçuruma yuvarlandı: 52 ölü

Hindistan'da bir yolcu otobüsünün kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 52'ye yükseldi. Polis, kaza sonucu 46 kişinin de yaralandığını açıkladı.Başkent Yeni Delhi'nin 620 kilometre kuzeyindeki Himaçal

Otobüs uçuruma yuvarlandı: 52 ölü

Hindistan'da bir yolcu otobüsünün kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlanması sonucu meydana gelen trafik kazasında ölü sayısı 52'ye yükseldi. Polis, kaza sonucu 46 kişinin de yaralandığını açıkladı.

Başkent Yeni Delhi'nin 620 kilometre kuzeyindeki Himaçal Pradeş eyaletinde meydana gelen kaza da, yüz metrelik uçurumda yaralı olarak kurtulan yolcuların çıkartılması için çalışmalar devam ediyor. Kazada ölü sayısı 52'ye yükselirken, 46 kişi de yaralandı. Yaralılardan 3'ünün durumunun ağır olduğu aktarıldı. 

Polis otobüs ün kapasitesinin 60 kişilik olduğunu, tıka basa dolan otobüste yolculardan bir kısmının aracın üstünde seyahet ettiğini belirtti. 

Hindistan 'da her yıl 110 binin üzerinde kişi trafik kazalarında hayatını kaybediyor. Ülkedeki trafik kazalarının en büyük sebebi araçların eski olması, yaolların bakımınıyapılmaması ve sürücülerin dikkatsizliği olarak gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya