Orduspor'da : Hedef ilk beş

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yeni sezonda hedeflerinin ilk 5 olduğunu söyledi. Türkmen ayrıca, kulüpte yerli yabancı arasındaki maaş sistem farkını kaldırdıklarını belirterek, Türk futbolcuların da maaş alacağını açıkladı. Avusturya’nın Velden ke

Orduspor'da : Hedef ilk beş

Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, yeni sezonda hedeflerinin ilk 5 olduğunu söyledi. Türkmen ayrıca, kulüpte yerli yabancı arasındaki maaş sistem farkını kaldırdıklarını belirterek, Türk futbolcuların da maaş alacağını açıkladı. 


Avusturya’nın Velden kentinde hazırlıklarını sürdüren Orduspor’un kampını ziyaret eden Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, burada teknik heyet, futbolcular ve tüm çalışanlar ile toplantı düzenleyerek yeni sezon hakkında konuştu.

Türkmen, futbol kulüpleri arasında bir ilki gerçekleştirerek yabancı oyuncularda uygulanan, yerli oyunculara da maç başı yerine aylık düzenli olarak maaş uygulamasına geçileceğini söyledi. Yerli oyunculara transfer döneminde anlaşılan fiyatın bir kısmı peşinat olarak ödenirken, kalan kısmının maç başına bölündüğünü hatırlatan Türkmen, “Yerli futbolcu oynaması halinde ücret alırken, kadro dışında kaldığında para alamıyordu.

Yabancı oyuncular ise alacaklarını düzenli olarak aylık maaş halinde alıyor, anlaştığı ücreti mutlaka alıyordu. Yerli ve yabancı oyuncular arasında yaşanan bu ayrımı kaldırdık. Artık herkes aynı sistemden yararlanacak” dedi.


“HEDEFİMİZ İLK 5”


Bu sezon ilk 5’i hedeflediklerini belirten Orduspor Kulüp Başkanı Nedim Türkmen, şöyle konuştu: 


“İlk aday olduğum gün takımın 3 yıl içinde Süper lige çıkacağını söylemiştim. Herkes gülmüştü ama ikinci yılımızda Süper lige çıktık. Süper Lig'de iken hoca olarak Hector Cuper'i getireceğimizi söyledim, o zamanda güldüler.

Ama Hector Cuper geldi. Şimdi ise Orduspor'un bu yılki hedefinin ilk 5 olduğunu söylüyorum. Bunu da başaracağımıza eminim. Benim için en büyük gurur ve onur Avrupa kupalarında yer almaktır. Bu başarı asla para ile ölçülemez. Bunu para ile ölçemeyiz. 15 tane eski oyuncumuzu takımda tuttuk, 8 tanede yeni oyuncu aldık.

1 tane daha oyuncu alacağız. 24 kişi ile ligi götüreceğiz. Bu 24 futbolcuya güveniyorum. İlk hedefimizi bu ekip rahatlıkla gerçekleştirecektir.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya