Ölü sayısı 98'e ulaştı

 Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı ordu birliklerinin muhaliflerin yoğun olduğu kentlere düzenlediği operasyonlar sonucunda ölü sayısının 98'e yükseldiği bildirildi. Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR), güvenlik güçlerinin sabahtan bu yana yönetim karşıtlarına

Ölü sayısı 98'e ulaştı

 

Suriye'de Beşşar Esed'e bağlı ordu birliklerinin muhaliflerin yoğun olduğu kentlere düzenlediği operasyonlar sonucunda ölü sayısının 98'e yükseldiği bildirildi.
 
Suriye İnsan Hakları Örgütü (SNHR), güvenlik güçlerinin sabahtan bu yana yönetim karşıtlarına yönelik gerçekleştirdiği operasyonlarda Hama'da 30, başkent Şam'ın banliyöleri, Halep ve Humus'ta 18'er, Dera'da 6, Deyru'z Zor kentinde 4, İdlib'te 3 ve Kuneytra'da bir olmak üzere ölü sayısının 98'e çıktığını duyurdu.
 
Bu arada Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC), başta başkent Şam olmak üzere birçok kentte Özgür Suriye Ordusu ile rejime birlikler arasında çatışmaların yaşandığını belirtti.
 
Öte yandan Suriye resmi haber ajansı SANA, Suriye Silahlı Kuvvetleri'nin çeşitli kentlerde gerçekleştirdiği geniş çaplı operasyonlarda çok sayıda silahlı grubu etkisiz hale getirdiğini, araçlarını imha ettiğini ve silahlarına el koyduğunu kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya