Olimpiyat yıldızı hayat kadını oldu!

Son olarak 2000 Sydney Olimpiyatları'nda 1500 metrede yarışan ünlü atlet Suzy Favor Hamilton, hayatında önemli bir değişiklik yaşadı. KİTABINDA NASIL HAYAT KADINI OLDUĞUNU ANLATTI Hamilton, "Hızlı Kız" isimli hayatını anlatan kitabında çılgınlıktan kaçma

Olimpiyat yıldızı hayat kadını oldu!

Son olarak 2000 Sydney Olimpiyatları'nda 1500 metrede yarışan ünlü atlet Suzy Favor Hamilton, hayatında önemli bir değişiklik yaşadı.

KİTABINDA NASIL HAYAT KADINI OLDUĞUNU ANLATTI

Hamilton, "Hızlı Kız" isimli hayatını anlatan kitabında çılgınlıktan kaçmaya adanmış bir yaşamı anlattı. Hamilton, dünyaca ünlü bir atletken nasıl bir lüks hayat kadınına dönüştüğünü açıkladı.

180920151804064512452.jpg

SEVİŞMEK KOŞMAKTAN DAHA ÖNEMLİ"

Cinsel ilişki bağımlısı olduğunu itiraf eden Hamilton, "Her zaman ateşle oynamayı sevdim. Tutkularım beni pistlerde en iyi olmaktan yatakta en iyi olmaya itti" derken tüm suçun kendisinde olduğunu belirtti ve şu ifadeleri kullandı; "Benim için cinsel ilişki, koşmaktan daha önemli"

Hamilton, Las Vegas'ın en çok kazanan hayat kadını olarak gösteriliyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya