Öldürdü üstünden bir daha geçti!

Çin’de geçtiğimiz haftalarda araba altında ezilen 2 yaşındaki bir kızın tam 18 araç tarafından daha görmezden gelindiği, akabinde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği haberinin ardından yeni bir benzer olay daha yaşandı.Kamyon şoförü, okuluna yürüyen

Öldürdü üstünden bir daha geçti!

Çin’de geçtiğimiz haftalarda araba altında ezilen 2 yaşındaki bir kızın tam 18 araç tarafından daha görmezden gelindiği, akabinde kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği haberinin ardından yeni bir benzer olay daha yaşandı.

Kamyon şoförü, okuluna yürüyen 5 yaşındaki bir çocuğu önce ezdi, daha sonra öldüğünden emin olmak için tekrar üzerinden geçti.

Şoförün, “Onu öldürmek, hastane masraflarını karşılamaktan daha ucuzdu” şeklindeki savunması ise tüyler ürpertti.

Çin’in batısında gerçekleşen olayda Ao Yong isimli adamın çarptığı Xiong Maoke olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayı gördüğünü söyleyen Zhang Shifen, “Kamyonun önce geri, sonra ileri gittiğini gördüm. Çocuk tekerleğe sarılı bir haldeydi ancak şoför durmayarak 10 metre daha gitti” ifadelerine yer verdi. Kazanın diğer tanıkları ise kamyon şoförünün ilk sözlerinin, “kaç para ödemem gerekiyor?” şeklinde olduğunu iddia etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya