Oğul Kaddafi: Artık saldırma vakti

Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, ülkedeki isyanı bastırmak için geniş çaplı saldırı hazırlığında olduklarını söyledi. Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, ülkedeki isyanı bastırmak için geniş çaplı saldırı h

Oğul Kaddafi: Artık saldırma vakti

Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, ülkedeki isyanı bastırmak için geniş çaplı saldırı hazırlığında olduklarını söyledi.

 

Libya lideri Muammer Kaddafi'nin oğlu Seyfülislam Kaddafi, ülkedeki isyanı bastırmak için geniş çaplı saldırı hazırlığında olduklarını söyledi. Oğul Kaddafi, Batılı güçler ülkeye müdahale etse bile mücadeleyi bırakmayacaklarını ifade etti.

 

Reuters'a konuşan Kaddafi, "Şimdi özgürlük ve harekete geçme zamanı." dedi. İsyancılara müzakereler için iki hafta süre tanıdıklarını ifade eden Kaddafi, "Artık süre doldu. Şimdi harekete geçme zamanı." ifadelerini kullandı.

 

ABD ya da NATO'nun müdahalesini Libya halkının asla hoşgörüyle bakmayacağını söyleyen Kaddafi, "Burası bizim ülkemiz. Asla pes etmeyeceğiz. Libya için savaşacağız. Libya çantada keklik değildir." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Dünya