Oğlunun 14 yaşındaki arkadaşından hamile!

36 yaşındaki kadın ile gencin ilişkisi, ikinci bebeklerinin dünyaya gelmesinden kısa süre sonra son buldu. İşte akıllara durgunluk veren ilişkinin detayları:Georgia'da yaşayan 36 yaşındaki Lisa Clark, oğlunun 14 yaşındaki arkadaşına aşık oldu. Clark ile ç

Oğlunun 14 yaşındaki arkadaşından hamile!

36 yaşındaki kadın ile gencin ilişkisi, ikinci bebeklerinin dünyaya gelmesinden kısa süre sonra son buldu. İşte akıllara durgunluk veren ilişkinin detayları:

Georgia'da yaşayan 36 yaşındaki Lisa Clark, oğlunun 14 yaşındaki arkadaşına aşık oldu. Clark ile çocuğun ilişkisi kadının hamile kalması ile ortaya çıktı. Kadın, 15 yaşından küçük çocukla ilişkiye girdiği için tutuklandı. Ancak bu da onları durdurmadı. Clark, hapisten çıktıktan sonra 15
yaşına giren çocuğun ailesinin de onayıyla evlenen çiftin ikinci çocukları dünyaya geldi.

"BANA 17 YAŞINDA OLDUĞUNU SÖYLEDİ"

Clark ile genç kocasının ilişkileri bir süre sonra kötüye gitmeye başladı ve boşanma davası açıldı. Clark, 14 yaşındaki çocuğun kendisine 17 yaşında olduğunu söylediğini iddia etti.

1452513465157.jpg

"ÇOK ISRARCIYDI"

TV programına katılan Clark yaşadıklarını "Bunu, kendine güveni az olan iki insanın karşılaşması olarak görüyorum. Ben çok fazla alkol alıyordum. Babam yeni ölmüştü. Çok fazla aldatıldığım evlilik nedeniyle, kötü bir boşanma dava sürecinden geçiyordum. Çok fazla sorun vardı. O ise sadece oradaydı. Çok ısrarcıydı ve ilişkimiz oldu. Bu çılgıncaydı. Bugüne kadar yaptığım en aptalca şeydi. Yanlış yer, yanlış zaman, büyük pişmanlık duyduğum bir şey" diyerek anlattı.

145325612268.jpg

36 yaşındaki kadın, çocuklarını ayrı ayrı büyütmek için işbirliği yaptıklarını, ilişkiyi ve hataları geride bıraktıklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler