Oğlunu 23 yıldır zincire vuruyor!

76 yaşındaki kadın, o ölünce oğluna ne olacağını düşünüyor.Yaşlı annenin, 40 yaşındaki oğlunu 23 yıldır ahırda duvara zincirle bağlayarak korumaya çalışması duyanları hayrete düşürdü.Çin'in güneyindeki Chongqing kentinde yaşayan anne, oğlunu çok sevdiğini

Oğlunu 23 yıldır zincire vuruyor!

76 yaşındaki kadın, o ölünce oğluna ne olacağını düşünüyor.

Yaşlı annenin, 40 yaşındaki oğlunu 23 yıldır ahırda duvara zincirle bağlayarak korumaya çalışması duyanları hayrete düşürdü.

Çin'in güneyindeki Chongqing kentinde yaşayan anne, oğlunu çok sevdiğini ancak bunu yapmaya mecbur olduğunu söyledi. 76 yaşındaki Xiao Anrong oğlu için yardım aramaya başladı. Öldüğü zaman oğluna ne olacağı konusunda ise endişeli.

Üzerine giydirilen her kıyafeti parçalayan Tang Zuhua, çıplak ve duvara zincirlenmiş halde 23 yıl geçirdi. Yerde yatan Zuhua için yatak alacak paraya ise annesinin gücü yetmiyor.

Çok uzun süredir zincirlerle yaşadığı için, kasları güçsüzleşen Zuhua artık yürüyemiyor. Diğer iki çocuğu evi terkeden anne, özürlü çocuğuna kendisi bakıyor.

Oğlunun banyosunu kendisi yaptırıyor, yemeğini yediriyor. Annenin aylık geliri ise sadece 45 lira.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya