'Ofspor'a yakışmayan yerdeyiz'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, Kulüp Başkanı Ercan Saral, ikinci yarı Ofspor'u layık olduğu yere taşımak için mücadele vereceklerini söyledi.Saral, ligde Ofspor'a yakışmayan bir yerde olduklarını belirterek, ''İlk yarıda bazı şa

'Ofspor'a yakışmayan yerdeyiz'

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Ofspor'da, Kulüp Başkanı Ercan Saral, ikinci yarı Ofspor'u layık olduğu yere taşımak için mücadele vereceklerini söyledi.

Saral, ligde Ofspor'a yakışmayan bir yerde olduklarını belirterek, ''İlk yarıda bazı şanssızlıklar yaşamanın yanı sıra hatalar da yaptık. İlk yarıdan gereken dersleri çıkardık, artık hata yapma lüksümüz yok. Takıma gereken transferleri yaparak kadromuzu güçlendirdik. Takımın başında çok tecrübeli teknik direktör Hasan Vezir var, biz hocamıza inanıyor ve güveniyoruz, bütün zorlukları her şeye rağmen aşacağız'' dedi.

İkinci yarı öncesi bütün takımların transfer yaparak güçlendiğini ifade eden Saral, ''Lig bu yarıda çok daha zorlu geçecek. Biz düşme potasından uzaklaşmak için puanlar toplamak zorundayız. Her maç bizim için ayrı bir öneme sahip olacak. İkinci yarı Ofspor'u layık olduğu yere taşımak için mücadelemizi vereceğiz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dünya